szerző:
hvg.hu

A dubaji fiatalok lementek egyet rúgni a grundra, és nem igazán foglalkoztatta őket, hogy egy méregdrága autót használnak kapunak.

Nehéz lenne még egy olyan helyet találni a világon, mint Dubaj – legalábbis autós szempontból egészen biztosan. Az ottani forgalomban pont annyira "meglepő" egy méregdrága Ferrarit, Lamborghinit, Porschét, Bugattit vagy más hasonló luxusautót látni, mint idehaza mondjuk kispolszkit – bár ez utóbbi hasonlatnak Tom Hanks örül a legjobban. Az viszont még az ottani emberek számára is meglepő, ha az autóra valaki nem úgy tekint, mint egy méregdrága járműre, amit még a széltől is óvni kell.

A gyerekeket viszont – a felvétel alapján – pont hidegen hagyja, hogy kinek milyen autója van. Vagy az, hogy mennyit ér egy Lamborghini. Az alábbi videót még tavaly szeptemberben töltötték fel a YouTube-ra, de csak most fedezte fel magának az internet. A felvételen jól látható, ahogy egy csapat fiatal önfeledten focizik a téren, és ahogy az minden rendes grundon előfordul, még egy focikaput is kijelöltek. A tornacipő és iskolatáska helyett azonban a csapat akkor tudott gólt szerezni, ha eltalálta a Lamborghini hátulját.

Hogy ehhez mit szólt a tulajdonos, azt sajnos nem lehet tudni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!