szerző:
hvg.hu

Változnak az idők, változnak a Mercedesek, változik a közönség, változik a kommunikáció.

Egy teljesen új kompakt méretű autót kezdett promózni a stuttgarti márka, ráadásul elég szokatlan módon. A fóliázott autóról a közösségi szakmai oldalra a LinkedInre posztolt ki a cég feje Dieter Zetsche, ahogyan teszteli az új autót. Az új A-osztályról szóló fotókkal kapcsolatban elmondta, hogy mivel ez a modell volt az egész márka első lépése a kisebb autói megújítása felé különösen fontos neki is.

©

A Daimler főnök elárulta azt is, hogy a kocsi fejlesztéséhez a olyan modern klímatikai tesztközpontot használnak, amely képes -40 fokot és +60 celsius fokot egyaránt előállítani, miközben akár 265 kilométer per órás szélsebességet is létre tudnak hozni.

A Mercedes-Benz kompakt méretű modelljeinek száma mára már nyolc tagból áll, az A-osztály teljesen új változata 2019-re várható.

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!