szerző:
hvg.hu

A Honda az autómárkák között a reklámok minőségében mindig is élen járt. Például az ilyen anyagok miatt.

Érdekes azért, hogy mostanság jött ki ezzel a reklámmal a japán gyártó, amikor a Forma–1-ben egészen vállalhatatlanul szerepelnek, főleg a múltjukhoz képest.

Mindenesetre ez cseppet sem csökkeni a reklám kreatív és technikai megjelenítését, amelyben a Honda versenyzős génjeit mutatják be az új Civiken keresztül. A szpotban feltűnik a Honda Ridgeline Baja versenyautó – ez az észak-amerikai tereprali 700 lóerő körüli járgányokkal – vagy a rallycross autóvá alakuló Civic, illetve egy IndyCar ruhájú Civic Type R. Az F1-vonalat most valahogy kihagyták…

A reklám – ami itt lehet megnézni – legjobb jelenete mindenképp ez:

Az biztos, hogy a Hondánál reklámot csinálni/csináltatni nagyon tudnak, és több klasszikust adtak már ki a kezeik közül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Demeter Péter Autó

A visszaszerzett "hondaság": ilyen lett az új Civic

Az a jó kis "Civic-fíling" - veszettül pörgős motorok, finom váltó és megbízható technika. A Honda mifelénk legnépszerűbb autója kétségtelenül a Civic, amiért a gazdáik úgy tudtak rajongani, ahogyan csak a BMW-s vagy alfás fanatikusok tudnak kocsijukért. Pedig egy ideje igazából csak keresi önmagát.