szerző:
hvg.hu

Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d'Oro – ez a teljes neve a járműnek. Hozzáillően "visszafogott" az autó is.

Bugattit tuningolni nem gyakori, valami igazán extrát kell mögé tenni, hogy ne végzetesen kellemetlen legyen az átalakítás végeredménye. A Mansory cég, amelyet teljes szívből lehet utálni, néha elképesztő kreálmányaiért, mindenesetre azzal nem vádolható, hogy visszafogottan merne hozzányúlni nyúlni akár egy ilyen hiperautó átalakításához. A Linea Vincero d’Oro fantázianevű járművüket a francia Napkirály XIV. Lajos például biztosan lelkesen üdvözölné.

©

Az autó nem is mai darab – 2008-as gyártású és 2012-ben szabták át – most  felkerült eladásra, igaz nem közzétett összegért. A sztenderd Veyronnal szemben a Linea Vincero d’Orón  hütőrács kapott még egy finomrajzolatú, aranybevonatú V-motívumot középen. A kabinteret karbon kiegészítőket dobták fel, valamint enyhe aranyköddel. Még a keréktárcsák is aranyozottak, akárcsak a szplitterelemek.

A teljesen átbőrözött kárpit fehér alapszínű, némi karbon díszítőelemekkel és mi mással: egy kis arannyal. További tuningelem egy új kipufogórendszer, amellyel még nyertek plusz 108 lóerőt a négyturbós W16-os 8.0 literes erőforrásnak.

©
©
©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!