szerző:
hvg.hu

Nem mindennapi jelenet zajlott le nemrég egy francia autópályán. A magyarázat viszont a fentieknél sokkal prózaibb.

Igazán meglepődött egy autós a franciaországi A4-es autópályán, amikor hátulról feltűnt egy vezető nélküli motor mögötte. A motor olyan távolságot tett meg egyedül, hogy kényelmesen le lehetett filmezni.

A valóság a címben írt teóriák helyett persze prózai, korábban egy baleset részese volt a motoros, amelyben a vezetőt kiütötték a nyeregből, a gépe viszont szépen folytatta az útját. Az ilyen alacsony súlypontú motorok egész szépen elgurulnak maguktól is.

A sofőr kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. Arról nincs felvétel sajnos, hogy a motor végülis mikor és hogyan állt meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!