szerző:
hvg.hu

A rendőrök gyanúsnak találták az igazoltatottak viselkedését, és a szimatuk a jelek szerint egyáltalán nem csalt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a mosonmagyaróvári járőrök június 16-án, vagyis múlt pénteken az esti órákban rutinellenőrzésre állítottak meg egy személyautót a 1405-ös számú úton. A járműben utazó két személy az igazoltatás során idegesen viselkedett, ezért a rendőrök úgy döntöttek, hogy alaposan átvizsgálják a ruházatukat és az autót. Jól döntöttek.

A kocsiban két tasak növényi törmeléket találtak, amiről a sofőr beismerte, hogy kábítószer. A 19 éves halászi lakost, illetve a 24 éves máriakálnoki lakost előállították a rendőrkapitányságon, a kábítószer-gyorsteszt mindkettőjüknél pozitív eredményt mutatott.

©

A rendőrök másnap hajnalban házkutatást tartottak egy 21 esztendős halászi lakos otthonában, ahol kábítószergyanús növényeket, illetve azok természtéséhez szükséges berendezéseket találtak. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, a másik két fiatal ellen pedig kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!