szerző:
hvg.hu

A közel 90 millió forintos Ferrari 430 Scuderiának nem sokáig örülhetett a tulajdonosa. Annak már sokkal inkább, hogy életben maradt.

Elképzelni sem tudunk annál nagyobb örömöt, amikor valakinek végre sikerült megvennie álmai autóját. És elképzelni sem tudunk annál nagyobb bosszúságot, amikor ezt az új autót nem sokkal később valaki megtöri/megkarcolja. Ezt már csak egy dolog tetézheti: ha totálkáros lesz a kocsi.

A dél-yorkshire-i rendőröket viszont egy ilyen esethez riasztották nemrég, akik néhány fotót is megosztottak a balesetről. Az összetört autó azonban nem egy "átlagos" kocsi volt, hanem egy igazi különlegesség: egy Ferrari 430 Scuderia – számolt be róla a Mashable.

Mint kiderült, a tulajdonos alig egy órával korábban vásárolta meg a járművet, ami nem kevesebb mint 3260 ezer fontba, vagyis nagyjából 89 millió forintba került. A rendőrség egyelőre vizsgálja, mi történhetett, de a kiérkezésükkor az aszfalt nedves volt, a kocsit pedig az úttól jó 50 méterrel arrébb találták meg, így nem nehéz kilogikázni, hogy gyorshajtásból származott a baleset. A kocsi azonnal lángra kapott, így végül csak egy marék hamu – meg néhány alkatrész – maradt belőle.

©
©

És hogy hogy történhet egy ilyen baleset? Nagyon könnyen. Elég csak a budapesti Ferrari-balesetre gondolni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!