szerző:
hvg.hu

Igencsak meglepődtek a benzinkutasok, amikor kinyitották egy ottfelejtett táskát.

A rendőrségen végezte az az 53 éves eperjesi férfi, aki még szombat délután felejtette egy benzinkúton a hátizsákját – számolt be róla a Paraméter. A férfi a szlovákiai Csorba község egyik benzinkútjára tért be tankolni, ám onnan úgy hajtott el, hogy az a bizonyos táska ott maradt.

A csomag a benzinkút dolgozóinak szúrt szemet, és minden bizonnyal még az álluk is leesett, amikor kinyitották: a hátizsákban ugyanis a beszámoló szerint mintegy 300-400 ezer(!) euró volt, vagyis átszámítva mintegy 90-120 millió forint.

Az 53 éves férfi nem sokkal később visszatért a benzinkútra, onnan azonban már nem távozott olyan könnyen, ugyanis az időközben kiérkező rendőrök is nagyon szerették volna megtudni, honnan származik a pénz. A férfi azt mondta, a halott édesanyja családi házában találta.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!