szerző:
hvg.hu

Igencsak meglepődtek a benzinkutasok, amikor kinyitották egy ottfelejtett táskát.

A rendőrségen végezte az az 53 éves eperjesi férfi, aki még szombat délután felejtette egy benzinkúton a hátizsákját – számolt be róla a Paraméter. A férfi a szlovákiai Csorba község egyik benzinkútjára tért be tankolni, ám onnan úgy hajtott el, hogy az a bizonyos táska ott maradt.

A csomag a benzinkút dolgozóinak szúrt szemet, és minden bizonnyal még az álluk is leesett, amikor kinyitották: a hátizsákban ugyanis a beszámoló szerint mintegy 300-400 ezer(!) euró volt, vagyis átszámítva mintegy 90-120 millió forint.

Az 53 éves férfi nem sokkal később visszatért a benzinkútra, onnan azonban már nem távozott olyan könnyen, ugyanis az időközben kiérkező rendőrök is nagyon szerették volna megtudni, honnan származik a pénz. A férfi azt mondta, a halott édesanyja családi házában találta.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!