szerző:
hvg.hu

A szokásos nyíltnapos kergetőzés ment a pályán, amikor egy BMW M3-asból elfolyt valami, majd kigyulladt.

A zöld BMW M3 helyzete nem durvult el nagyon – bár a javítás anyagi szempontjából vélhetően igen –, mert a kocsi félrehúzódott, igaz, elég rossz helyre, ami aztán magával hozta a többiek számára veszélyes jeleneteket.

A többség szerencsésen kikerüli a kocsit, viszont egy Honda S2000 padlóféket nyomott a kanyarban, hogy a kiérkezett biztonsági autót és a lerobbant kocsit elkerülje, emiatt a kocsija viszont irányíthatatlanná vált. Akárcsak az egy kicsivel később érkező motorosnak, akik úgy tűnik, megcsúszott a BMW-ből távozó folyadékon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!