szerző:
hvg.hu

Szinte hihetetlen, de Kis Grófo ezúttal nem valamelyik nagy német gyártó prémiumautójában feszít.

Vélhetően sokunk retinájába beleégett az az enyhén viseltes Audi A8, mely Kis Grófo No rox áj című videóklipjében látható, és ehhez hasonlóan sokunk fülében is ott cseng mind a mai napig a "beül a Kis Grófo az A8-asba" szövegrészlet. A No roxa áj ma már túl van 31 millió YouTube-lejátszáson, és most itt az újabb hasonló nóta, a #Lávkóma.

Természetesen ebből a videóklipből sem hiányozhat egy nagy értékű gépjármű, de Grófo a jelek szerint nem várta meg a nemrégiben leleplezett vadonatúj Audi A8-ast és a ráncfelvarrt S-osztályos Mercedest, és még az elnöki 7-es BMW sem ragadta meg kellőképpen a fantáziáját. Történt ugyanis, hogy a vadonatúj Kis Grófo-számba egy más megközelítésből szupermenő jármű került. Íme:

Ez pedig nem más, mint a tisztán elektromos meghajtással rendelkező, egy feltöltéssel akár közel 1100 kilométert is elguruló Tesla Model S. A klipben egy magyar rendszámos és oldalt Tesla-matricát viselő Model S vehető szemügyre, mely jelenleg a gyártó legnagyobb teljesítményű és leggyorsabb csúcsmodellje.

A Model S jelenleg legolcsóbban 69 500 dolláros (18 millió forint) áron kapható, de a márka rajongói számára jó hír, hogy mostanság kezdődött meg a fele ennyibe kerülő Model 3 sorozatgyártása.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.