szerző:
hvg.hu

Egy korábbi baleset miatt egyébként is lassabban lehetett haladni az M3-ason, az újabb karambol miatt pedig óriási lett a dugó.

Egy kisbusz és két autó ütközött az M3-as autópálya bagi csomópontja után péntek délután, a Nyíregyháza felé vezető oldalon – írják a katasztrófavédelem oldalán.

A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők ápolják.

Mivel egy korábbi karambol miatt már rendkívül telített volt a sztráda, és most le kellett zárni a belső sávot, rövid idő alatt öt kilométeresnél is nagyobb torlódás alakult ki.

A rendőrség 17 óra után közölte, hogy feloldották a korábbi baleset miatt elrendelt útlezárást az M3-as autópálya 50-es kilométernél, és az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!