szerző:
hvg.hu

Az M3-as és az M5-ös felé vezető oldalon történt egy karambol az M0-son.

Két baleset történt az M0-s autóúton Gyál közelében kedd délután, két kilométeres torlódásra kell számítani mind a két oldalon – közölte a rendőrség.

Két teherautó ütközött össze az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 33-as kilométernél. Senki nem sérült meg, de a forgalom csak egy sávon haladt egy ideig.

Szintén Gyál közelében ütközött össze egy teherautó és egy autó az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 30-as kilométernél. A sérült járművek elfoglalták a felhajtó ágat.

Fél 5 után közölték, hogy a rendőrök időközben a helyszínelést, a forgalom megindult, de a torlódások miatt az érintett útszakaszokon továbbra is lassabb haladásra kell számítaniuk a sofőröknek.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!