szerző:
hvg.hu

Koper kikötőjében forgatták róla az első reklámfilmet.

Némi meglepetésre rukkolt ki a Ferrari nemrégiben a 460 lóerős California T utódjának szánt Portofino modellel. A külső és belső design tekintetében a szintén nagyon új Ferrari 812 Superfast és GTC4Lusso modellekre hasonlító, 4,58 méter hosszú, illetve 1,31 méter magas Ferrari Portofino elvileg a belépő szint lesz a Ferrari világába, de hogy mennyiért, azt még homály fedi.

A motorházteteje alatt egy olyan 3,9 literes biturbó V8-as erőforrás lesz, mely 600 lóerős teljesítményre képes, 760 Nm-es maximális nyomatékát pedig a 3000-5200-as fordulatszám-tartományban adja le. Hiába ez a legolcsóbb utcai Ferrari, a 0-100-as sprint még ennek a modellnek is csak 3,5 másodpercig tart, a végsebesség pedig 320 km/h.

A nagyközönség először a szeptemberi Frankfurti Autószalon tekintheti majd meg az újdonságot.

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!