szerző:
hvg.hu

Ki mondta, hogy a kanyarokat csak a versenysportban és nagy tempóval lehet levágni?

Az alábbi felvétel Budapesten, a Dózsa György úton készült: a fedélzeti kamerás anyag egy érdekes piros lámpás közlekedési helyzetet örökített meg. A "néni kanyarodik" címet és remek nyugtató zenei aláfestést kapott felvételt rögzítő jármű előtti városi kisautó a közlekedési jelzőlámpa piros jelzése ellenére elindul és kis ívben megkezdi az amúgy hibátlan indexeléssel kísért jobbos kanyarodási műveletet.

A megválasztott ív azonban olyannyira kicsi lett, hogy a sofőr masszívan felhajtott a padkára. Ezután némi várakozás következett, hiszen a szemből jövő kanyarodó autóknak illett megadni az elsőbbséget, és bár azt hihetnénk, hogy a kisautó esetleg parkolni kívánt a sarkon, egyáltalán nem erről volt szó. Ilyen egy igen furcsán kivitelezett, meglehetősen szűk kanyarodás hazánk fővárosában.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!