szerző:
hvg.hu

Az első kanyarban rögtön sikerült összetörni a jobb elejét, de szerencsére épp csak annyira, hogy egy kicsit szerelni kelljen. Utána viszont jött a nagy mutatvány.

Több mint egy év kellett hozzá, de végül sikerült: beszerelték a Toyota GT86 kasztnijába egy Ferrari 458 motorját, hogy aztán rendesen megküldjék egy erdei út aszfaltján. A művelet még tavaly júliusban kezdődött, majd egy 2016 októberében mutattunk egy videót az első sikeres beindításról. Azóta nagy volt a csönd a projekt körül, most azonban megmutatták, mi is lett a végeredmény.

A kocsit egy erdei útra vitték ki, hogy egy jó kis driftelős videót készítsenek róla. Csakhogy az első kanyarban összetörték a jobb elejét. Nem volt vészesen nagy ütközés, épp csak akkora, hogy néhány órát el kelljen tölteni a szereléssel.

Szerencsére sikerült kijavítani, a következő próbálkozásnál pedig már nem volt hiba, és minden úgy ment, mint a karikacsapás.

Egészen szürreális látni, ahogy a Toyota a Ferrari motor hangjával ilyen könnyen siklik az aszfalton, de minden képkockát megérte rögzíteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!