szerző:
hvg.hu

Az autósnak a Fővám téri megállónál tűnhetett fel, hogy valami nem stimmel.

A Közvágóhíd és a Jászai Mari tér között közlekedő 2-es villamos sajátja, hogy két ponton is "bemegy a föld alá". Az Eötvös térnél csak áthalad az aluljáróban, a Fővám térnél viszont megállója is van. Valószínűleg ez a megálló tűnhetett fel annak a piros Skodának, aki szombat este hajtott fel a villamossínekre.

Hogy pontosan mi történt, nem lehet tudni, de a Twitterre (is) felkerült fotó alapján a sofőr a Pesti alsó rakpart – Belgrád rakpart – Havas utca kereszteződésénél téveszthette el az irányt, és hajtott be oda, ahol jó esetben csak a villamos jár. Ráadásul a bal oldali, vagyis a menetiránnyal szembeni sínpárra, így külön szerencse, hogy szemből nem érkezett villamos.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!