szerző:
hvg.hu

A németek hiperautója a hibrid hajtású 918 Spyder, amelyből stílszerűen ugyanilyen számú példány készült. Ilyen kékben pedig csak egy.

A Barett-Jackson árverésén Los Angelesben lesz hamarosan megvehető a képeken látható kék autó, amely az elmúlt két évet a Rock and Roll Car Museum-ban töltötte Texasban, ennek nyomán alig 1930 kilométer van az órájában.

©
©
©
©

A gép a ritkábbnak számító Weissach-csomagos kiadás, és a Voodoo kék alapszínen viseli a Martini reklámcsíkjait. Az aukciós ház még közelítő árat sem írt ki, mennyit várnak az eladandó jószágért.

A 918 Spyderben egy 4.6 literes V8-as van 616 lóerővel, amely mellett két elektromotor segít be a hajtásba további 283 lóerővel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!