szerző:
hvg.hu

Átvehették a bajor csapat játékosai az idei szezonra szóló céges autóikat. Szokás szerint nem volt szerény a felhozatal.

Nincs jó passzban a Bayern München mostanság, a PSG elleni 3-0-s vereség után ki is rúgták a csapat edzőjét Carlo Ancelottit, akinek már az utódja is megvan. A  gárdát negyedszer irányítja újra Jupp Heynckes, aki nem csak egy állással, de egy új Audival is gazdagodott gyorsan.

Az Audi mint a csapat egyik főtámogatója az elmúlt évek szokásához hűen ismét vadonatúj Audikkal "biztatja" a csapatot, nem mintha a többségnek nem lenne valamilyen szupersportkocsi is a garázsában, de az egységes megjelenés mégiscsak fontos szempont.

A játékosok persze nem fogják vissza magukat a többség a brutális 4.0 literes biturbó V8-as motorral szerelt RS6 Avant és RS7 Sportback modelleket viszi ilyenkor. Lewandowski, Boateng, Hummels, mind az 580 lovas gépeket stoppolták le idén is.

©
©
©

Az idők változását azért mutatja, hogy sokan kérnek SUV-t, jellemzően persze valami sportos SQ5-öt 354 lóerővel. Robben, Ribery, Müller pedig az SQ7-et, ami már 435 lóerős. Érdekesség, hogy idén senki nem kért, vagy kaphatott például R8-ast, a márka szupersportkocsiját.

©
©
©
©