szerző:
hvg.hu

A hatóság komoly lehetőséget lát egy ilyen szerzeményben, mondván, gyorsan oda lehet vele érni bárhova.

A dubaji rendőrség évek óta bővítgeti ámulatba ejtő rendőrségi járműarzenálját. A sokmillió dolláros gépkocsiparkban van: BMW M6 Gran Coupe, Mercedes SLS AMG, Lamborghini Aventador, Aston Martin One-77, Ferrari FF, Bentley Continental GT, Ford Shelby Mustang Roush Edition, egy Mercedes G63 AMG, Audi R8, Mercedes SL 63, Nissan GTR , Chevrolet Camaro SS.

Mindezekhez képest most egy nem négykerekű, de legalább ilyen különleges járművet kezdtek tesztelni, egy repülő motort. Mi is beszámoltunk többször már a Scorpionról, amely 125 kilogramm tömegű és 60 km/h-s tempóra képes. Jelenleg viszont csak 15 percre elegendő a kapacitása akkumulátorainak.

Az orosz-amerikai Hoversurf cég gyártmánya lényegében tömeggyártásra kész, így akár a rendőrségek egy új járőrkategóriát is bevezethethenek, ha vesznek belőle párat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!