szerző:
hvg.hu

A lényegében minden terepakadályt könnyűszerrel legyőző ikonikus modellből hamarosan érkezik az új generáció.

A Land Rover Defender nem sokkal a második világháború után, 1948-ban látta meg a napvilágot, és kisebb-nagyobb módosításokkal egészen 2016-ig gyártásban maradt. Jó ideje pletykálnak arról, hogy hamarosan érkezni fog a sokak által várva várt utód, melyről most friss információmorzsák gurultak elénk.

Az új generációs Defender várhatóan 2019-ben érkezik majd meg a kereskedésekbe, és nem sokkal később, előreláthatólag 2020-ban egy villanymotoros változatot is bemutatnak majd belőle. Ez utóbbi változatról egyelőre szinte semmi konkrétumot nem lehet tudni, mindenesetre feltételezések szerint "személyében" nem egy tisztán elektromos, hanem egy plugin hibrid autóhoz lesz szerencsénk.

Jó esély van arra, hogy a felvillanyozott Defenderben a napokban bejelentett felfrissített Range Rover 13,1 kWh kapacitású akkumulátoros plugin hibrid hajtásláncának továbbfejlesztett változata fog landolni.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!