szerző:
hvg.hu

Elsőre úgy tűnt, egy apró balesetről van szó, de aztán a Porsche megindult keresztbe az úton.

Milliónyi koccanásos baleset történik naponta az utakon, ám ezek egyikéről sem hallunk soha. Valószínűleg ez lett volna a sorsa annak a balesetnek is, amit egy oroszországi térfigyelő kamera rögzített, és aminek főszereplője, egy Porsche Cayman egy Renault Sanderóval ütközött össze.

A jelenet ezen részével nem is lenne semmi gond, a videó alapján úgy tűnik, minta a Renault sofőrje nem vette volna észre időben a kanyarodó Porschét, így annak nekiütközött. (Persze az is lehet, hogy a Porsche sofőrje volt a hibás, a végeredmény ugyanaz.)

Sokkal érdekesebb azonban, ami ezek után történt. A Porsche sofőrje mintha arrébb akart volna állni az autóval, a dolog vége azonban az lett, hogy az autó nagy gázzal elindult, keresztülvágott az úton, majd a másik oldalon álló autónak csapódott.

Hogy mi történt, azóta sem lehet tudni, de az biztos, hogy ilyne végkimenetelre egyik fél sem számított.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!