szerző:
hvg.hu

Elsőre úgy tűnt, egy apró balesetről van szó, de aztán a Porsche megindult keresztbe az úton.

Milliónyi koccanásos baleset történik naponta az utakon, ám ezek egyikéről sem hallunk soha. Valószínűleg ez lett volna a sorsa annak a balesetnek is, amit egy oroszországi térfigyelő kamera rögzített, és aminek főszereplője, egy Porsche Cayman egy Renault Sanderóval ütközött össze.

A jelenet ezen részével nem is lenne semmi gond, a videó alapján úgy tűnik, minta a Renault sofőrje nem vette volna észre időben a kanyarodó Porschét, így annak nekiütközött. (Persze az is lehet, hogy a Porsche sofőrje volt a hibás, a végeredmény ugyanaz.)

Sokkal érdekesebb azonban, ami ezek után történt. A Porsche sofőrje mintha arrébb akart volna állni az autóval, a dolog vége azonban az lett, hogy az autó nagy gázzal elindult, keresztülvágott az úton, majd a másik oldalon álló autónak csapódott.

Hogy mi történt, azóta sem lehet tudni, de az biztos, hogy ilyne végkimenetelre egyik fél sem számított.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!