szerző:
hvg.hu

Aljona Zajceva szerdán okozott halálos közúti balesetet. Az autója 100 km/h-nál a járdán kezdett el sodródni, elütötte a zebránál várakozókat.

A kelet-ukrajnai Harkov városában rögzítette egy térfigyelő kamera azt a balesetet, amelyet az ukrán oligarcha, Vaszilij Zajcev 20 éves lánya, Aljona Zajceva okozott.

A DailyMail beszámolója szerint a nőnek két éve van jogosítványa, de azóta már négy alkalommal kapták gyorshajtáson, további négy alkalommal pedig egyéb szabálytalanságok miatt büntették meg.

Zajceva a városban 100 km/h-s sebességgel autózott egy olyan helyen, ahol a maximálisan megengedett legnagyobb sebesség 60 km/h-ra lett volna. A nő autója kisodródott, a járdán állók közül 11 embert ütött el. Közülük öten meghaltak, hatan – köztük egy terhes anya – pedig megsérültek. Zajceva sértetlenül szállt ki a Lexusból.

A nő 10 év börtönt kaphat.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!