szerző:
hvg.hu

Egy nap alatt közel 30 ezren osztották meg annak az autósnak a segítségkérését, akit szombaton ért baleset.

Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a Facebook-bejegyzésre, melyet vasárnap tettek közzé két fotó kíséretében. A leírás szerint a Forddal még szombaton szenvedtek balesetet a Komárom-Esztergom megyében található Környén.

"Egy nagyon siető aranyszìnű Renault Scenic 3 autót előzött falun belül a kanyarban. Szembe pedig jött a képen látható megrakott traktor. A frontális ütközést elkerülendő befékezett, kacsázott egyet és befordulva telibe elkaszált minket. A scenices megállt, megnézte, mit csinált és elhajtott. Mentek utána, de nagyon gyors volt a drága szentem. A rendőrség már elemzi a térfigyelő kamerákat, rendszámfoszlányok is vannak. Én nem bízom a lelkiismeretében, de ha van egy kis józan esze, akkor jelentkezik önkènt, mielőtt érte mennek"

– írta Edina a Facebookon.

A bejegyzés szerint ő  megsérült ugyan, de ez és a kár semmiség ahhoz képest, hogy a traktorban milliós kár keletkezett. A beegyzéshez két fotót is mellékelt, ami a baleset után készült.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!