szerző:
hvg.hu

Ezzel a Mercivel gyakorlatilag lehetetlen feltűnés nélkül megérkezni bárhova, köszönhetően a rikító színnek és a szuperhangos kipufogónak.

A Mercedes-AMG GT R minden idők egyik legerősebb és leggyorsabb Mercije, mely alaphelyzetben, tehát gyári állapotában 585 lóerős teljesítményt és 700 Nm-es nyomatékot szabadít rá az úthenger jellegű hátsó kerekekre. Akadnak azonban olyanok, akiknek még ez is kevés, és pontosan nekik készült ez a narancssárga tuningverzió:
©

A Renntech új modelljének erőforrását nem kevesebb mint 772 lóerőre tuningolták fel, ami mellé 857 Nm-es maximális nyomaték társul. Ennek köszönhetően a 0-100-as sprint már nem 3,5, hanem csupán 3 másodpercig tart, a negyed mérföldes gyorsulás szintideje pedig 10,7 másodperc.

©

A Michelin Cup Sport 2 sportgumikon gördülő újdonság árával kapcsolatban egyelőre még nem nyilatkozott a Renntech. A Mercedes-AMG GT R magyarországi alapára 56,2 millió forint, de ha esetleg beérjük a 476 lóerős alap GT modellel, akkor ezt a vásárlást akár már 39,5 millió forintból is megúszhatjuk.

©

 

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!