szerző:
hvg.hu

Ha Josh Cartu az építőiparban dolgozna, akkor vélhetően egy ilyen járgánnyal érkezne meg reggel az építkezésre.

A Rolls-Royce eddig csak és kizárólag hatalmas luxuslimuzinokat gyártott, de nyílt titok, hogy hamarosan érkezni fog a kékvérű brit márka első SUV kategóriás újdonsága. Innentől pedig tulajdonképpen már csak egyetlen lépést jelentene egy Rolls-Royce pickup, legalábbis egy brazil designer, Kleber Silva szerint.

Emberünk már el is készítette az első platós Rolls-Royce koncepcióját, mely egészen harmonikus formában kombinálja egymással a tekintélyt parancsoló orrkiképzést, a méretes utasteret és a jól rakodható hátsó szekciót.

©

A nemrégiben debütált, és Josh Cartunak köszönhetően 2018 elején hazánkba is megérkező vadonatúj Phantomból is készült már egy abszolút egyedi, úgymond fapados verzió, melyen olcsó lemezfelnik és fényezetlen műanyag karosszériaelemek találhatók.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!