szerző:
hvg.hu

A baleset az M1-es sztráda Budapest felé vezető oldalán történt. Senki nem sérült meg.

Lesodródott az úttestről, és az út menti árokba borult egy autókat szállító tréler szerda reggel az M1-es Budapest felé vezető oldalán, a 38-as kilométernél. A tatabányai és a bicskei tűzoltók áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést.

A sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták – írják a katasztrófavédelem oldalán.

A police.hu szerint a baleset fél nyolc után nem sokkal történt Bicske térségében. A tréleren szállított kocsik az úttestre zuhantak. A forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávon haladhat. Megerősítették, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

Ugyancsak a katasztrófavédelem jelentette, hogy négy autó ütközött szerda reggel Budapest IX. kerületében, a Gyáli út belváros felé vezető oldalán, a Határ út és Ecseri út közötti szakaszon. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Úgy tudni, a balesetben egy ember megsérült, állapotáról nincs hír.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!