szerző:
hvg.hu

A baleset az M1-es sztráda Budapest felé vezető oldalán történt. Senki nem sérült meg.

Lesodródott az úttestről, és az út menti árokba borult egy autókat szállító tréler szerda reggel az M1-es Budapest felé vezető oldalán, a 38-as kilométernél. A tatabányai és a bicskei tűzoltók áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést.

A sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták – írják a katasztrófavédelem oldalán.

A police.hu szerint a baleset fél nyolc után nem sokkal történt Bicske térségében. A tréleren szállított kocsik az úttestre zuhantak. A forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávon haladhat. Megerősítették, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

Ugyancsak a katasztrófavédelem jelentette, hogy négy autó ütközött szerda reggel Budapest IX. kerületében, a Gyáli út belváros felé vezető oldalán, a Határ út és Ecseri út közötti szakaszon. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Úgy tudni, a balesetben egy ember megsérült, állapotáról nincs hír.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!