szerző:
hvg.hu

1993 óta láthatjuk a sportág minden hivatalos megjelenésével kapcsolatban.

Egy éve lassan, hogy a Forma-1-et átvette az amerikai Liberty Media, a csoportosulás pedig szinte mindent meg akar változtatni a sportágban. A 2021-es technikai előírások mellett például egy régóta jól megszokott, erős márkát képviselő elem is megváltozik majd: a jelenlegi logó.

©

Három variánst tettek közzé, mind a három színek nélküli – legalábbis egyelőre. A jelenlegi dizájnban az „1-es” vörös volt.

A tervek szerint a jövőben a sorozat teljes neve is ki lesz írva, nem csak a jól ismert rövidítés. A három tervezet annyiban mindenképpen hivatalos, hogy az szellemi termékek európai jogvédő hivatalánál már bejegyeztették őket.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!