szerző:
hvg.hu

A Buick sofőrje egy közúti ellenőrzés során bukott le Amerikában, a rendőrök pedig rögtön kiszúrták, hogy valami nem stimmel a kocsin.

Rendkívül bosszantó tud lenni, ha valaki elveszíti a rendszámát az autójáról. A pótlás nem mindig megy gyorsan, ráadásul fizetni is kell érte. Egy amerikai autós éppen ezért úgy gondolta, neki nincs se ideje, se kedve kivárni az új rendszám érkezését, és inkább maga oldja meg a dolgot.

A massachusettsi Hopkinton város rendőrei a múlt héten kapcsolták le az alább látható autót, aminek a hátsó rendszámát pótolta kreatív módon a sofőr. Az egyenruhások a közúti ellenőrzés során vették észre, hogy valami nem stimmel az autón, és hát a látottak alapján úgy gondoljuk, valószínűleg nem tartott nekik sokáig rájönni, hol lehet a hiba.

©

A fenti képet a Facebookra posztolták ki, amit az alábbi jó tanáccsal egészítettek ki:

1. Ne csináld.

2. Ha már csinálod, legalább ne egy pizzás doboz tetjét és egy kiemelőfilcet használj.

A sofőrnek minden bizonnyal a törvény előtt kell majd felelnie a hamis rendszámtábla miatt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!