szerző:
hvg.hu

A komlói férfi közel 3 millió forint értékben lopott autógumikat egy pécsi autókereskedésből.

Egy személygépkocsival közlekedő férfit akartak igazoltatni a rendőrök Szajkon 2017. október 30-án 4 óra 30 perckor, azonban az autós a rendőri karjelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott. A rendőrök követték a férfit, aki a szajki téglagyárhoz próbált bekanyarodni, de a kerítésnek ütközött, majd kiugrott a járműből, és elfutott. A rendőrök perceken belül elfogták a 33 éves komlói férfit, aki a gépkocsijában lévő autókerekekkel nem tudott elszámolni, ezért B. Arnoldot előállították és kihallgatták gyanúsítottként. A megalapozott gyanú szerint a férfi a járműben talált kerekeket azon az éjszakán egy pécsi autókereskedésből lopta el. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

©

A férfi ellen lopás miatt folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban lezárta, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!