szerző:
hvg.hu

A Makói Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették a 21 éves férfit, aki nem mindennapi módon bonyolította az autócserét.

A 21 éves férfi értékesítette Citroën típusú autóját, majd vásárolt helyette egy másik járművet. Később kiderült, hogy az új gépkocsi műszaki állapota nem megfelelő, ezért 2017. december 8-án 20 óra körül a vásárlója telephelyére ment és eltulajdonította a volt autóját.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt azonosították és őrizetbe vették. Vele szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(A borítókép illusztráció.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!