szerző:
hvg.hu

A négykarikás német prémiumgyártó új luxusautójának van egy funkciója, mely egyetlen más kocsiban sem érhető el jelenleg.

Nemrégiben volt szerencsénk üléspróbát venni a nyáron leleplezett Audi A8 első hazai példányaiban. Az egyre korosabb és nemrégiben ráncfelvarrt Mercedes S-osztály, illetve a két éve kijött 7-es BMW új riválisába az összes modern technológiát belepakolták Ingolstadtban, és ez a világ első olyan autója, melyben még talpmasszírozást is kérhetünk.

Ennek feltétele, hogy a jobb oldali hátsó ülésen, a főnöki ülésben foglaljunk helyet és előre küldjük az anyósülést, melynek háttámlájában kapott helyett a különleges talpmasszázs megoldás. Ezt most gyakorlati tesztnek vetetették alá, még pedig teljesen laikus felhasználókkal, utcai járókelők segítségével. Íme az eredmény:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!