szerző:
hvg.hu

A négykarikás német prémiumgyártó új luxusautójának van egy funkciója, mely egyetlen más kocsiban sem érhető el jelenleg.

Nemrégiben volt szerencsénk üléspróbát venni a nyáron leleplezett Audi A8 első hazai példányaiban. Az egyre korosabb és nemrégiben ráncfelvarrt Mercedes S-osztály, illetve a két éve kijött 7-es BMW új riválisába az összes modern technológiát belepakolták Ingolstadtban, és ez a világ első olyan autója, melyben még talpmasszírozást is kérhetünk.

Ennek feltétele, hogy a jobb oldali hátsó ülésen, a főnöki ülésben foglaljunk helyet és előre küldjük az anyósülést, melynek háttámlájában kapott helyett a különleges talpmasszázs megoldás. Ezt most gyakorlati tesztnek vetetették alá, még pedig teljesen laikus felhasználókkal, utcai járókelők segítségével. Íme az eredmény:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!