szerző:
hvg.hu

Volt olyan autó az idei évadban, amit a fák közül kellett kivágni.

Nemrég adott közre a Nürburgring csapata egy best of videót, amiben a 2017-es év legfurcsább autóit lehetett látni – mármint azok közül, amelyek elindultak a Zöld Pokol aszfaltcsíkján. November közepén azonban egy másik videót is publikáltak, amely a balesetekből válogatott össze egy komoly csokorra valót.

A videóban jól látni, a legtöbb baleset azért történik, mert a sofőr túlvállalja magát, ami a vizes aszfaltron ráadásul extra veszélyes. Volt olyan kocsi, amit a fák közül kellett kivágni, és a tréler vitte le a pályáról – a sofőrt pedig a mentőhelikopter.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!