szerző:
hvg.hu

Volt olyan autó az idei évadban, amit a fák közül kellett kivágni.

Nemrég adott közre a Nürburgring csapata egy best of videót, amiben a 2017-es év legfurcsább autóit lehetett látni – mármint azok közül, amelyek elindultak a Zöld Pokol aszfaltcsíkján. November közepén azonban egy másik videót is publikáltak, amely a balesetekből válogatott össze egy komoly csokorra valót.

A videóban jól látni, a legtöbb baleset azért történik, mert a sofőr túlvállalja magát, ami a vizes aszfaltron ráadásul extra veszélyes. Volt olyan kocsi, amit a fák közül kellett kivágni, és a tréler vitte le a pályáról – a sofőrt pedig a mentőhelikopter.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!