szerző:
hvg.hu

A hatvani rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a pusztamonostori férfit.

Egy hatvani üzem biztonsági szolgálata tett bejelentést 2017. december 15-én 14 óra után a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságnál, miszerint az egyik alkalmazottat tetten érték lopáson. A helyszínre érkező járőrök előállították a pusztamonostori férfit a városi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.
Az eddigi adatok alapján a 32 éves gyanúsított 92 darab autóelektronikai alkatrészt pakolt egy üdítős dobozba, majd a munkahelyéről történő távozásakor a biztonsági kapu jelzett és a táskájában megtalálták az ellopott alkatrészeket.
A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen - áll a rendőrség honlapján.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!