szerző:
hvg.hu

Vajna Tímea szombaton posztolt Instagram-oldalára egy videót, amiben rögtön két szabálysértés is látható.

Igen érdekes felvétel jelent meg Vajna Tímea Instagram-oldalán: egy videó, ami a jelek szerint nem autópályán megy a megengedett 90 km/h-nál jóval gyorsabban: 122 km/h-val is. A posztot kiszúró, és arról képernyőképet is készítő katacha nevű Tumblr-oldal mellett a videó a YouTube-ra is felkerült.

A felvételen jól látni, hogy mennyivel megy a Lamborghini, ahogy az is, hogy a felvételt minden bizonnyal a sofőr készítette – mivel hátsó ülés ebben az autóban ugye nincs. Ezzel rögtön két szabálysértést is elkövetett, hiszen nemcsak gyorsabban hajtott a megengedettnél, de a mobilt is a kezében tartotta, ami szintén tilos – írja a 444.hu.

Kíváncsiak vagyunk, mit szól a felvételhez a rendőrség, amin egyértelműen több szabálysértés is látható. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket – bár a Berki Krisztián autójával elkövetett gyorshajtás után túl sok reményt ehhez sem fűzünk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!