szerző:
hvg.hu

Három gyerek is ült abban az autóban, amely alá gyakorlatilag befúródott egy Audi R8-as sportkocsi a napokban az angliai Bradfordban.

A Nissant hátulról nagy sebességgel eltaláló 500 lóerős sportkocsi szinte a levegőbe dobja a családi autót, de az szerencsére nem fordult át, így a balesetet a vétlen család lényegében sérülések nélkül megúszta. Megfigyelésre azért kórházba szállították az egyik gyermeket.

A balesetet okozó felelősségét vélhetően nem sokban fogja módosítani, hogy az eltalált Nissan X-Trail a képek alapján tilosban parkolt. Ráadásul a hírek szerint az Audi már korábban ütközött, ennek nyomán csapódott a várakozó autó alá.

A sárga Audi R8-as egy helyi cég bérautója volt információk szerint, és a 10 hengeres autóval közlekedő és balesetet okozó sofőr is ennek a cégnek egyik alkalmazottja. A cég szolgáltatásait is éppen ennek a járműnek a képével reklámozták, amelyet most minden bizonnyal le kell cseréljenek, akárcsak nagy valószínűséggel a kocsit.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!