szerző:
hvg.hu

A Budapest felé vezető oldalon futott egymásba négy autó.

Lezárták a forgalom elől az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát Hort közelében, a 63-as kilométernél, miután összeütközött ott négy autó szerda hajnalban – írják a katasztrófavédelem oldalán.

Mindkét forgalmi sávot és a leállósávot is érinti a baleset, amelyben az első hírek szerint senki sem sérült meg.

A műszaki mentést a gyöngyösi és a hatvani tűzoltók végzik.

A rendőrség oldalán azt írják: a baleset szerda hajnali 4 óra körül történt, és a rendőrök öt jármű összeütközéséről tudnak, valamint arról, hogy két ember megsérült. Állapotukról nincs hír. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a Budapest irányába tartó járműveket a Gyöngyös-nyugat lehajtónál a 3-as számú főútra terelik – tették hozzá.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!