szerző:
hvg.hu

A sofőr illedelmesen megvárta a gyalogosokat, majd gázt adott.

Nem mondhatnánk, hogy különösebben zavarta a KRESZ annak a Citroënnek a sofőrjét, aki Győrben szabálytalankodott, és akit videóra vett egy busz(?) fedélzeti kamerája. A rossz helyre bekanyarodni akaró autós először kénytelen volt megállni, a gyalogátkelőhely ugyanis épp tele volt gyalogosokkal. A kerék mozgásából ítélve ekkor mintha még elgondolkodott volna azon, hogy mégis más irányt válasszon, ám végül maradt eredeti tervénél, és simán behajtott az egyirányú utcába, a forgalommal szemben.

A sofőrnek több ponton is szerencséje volt: egyrészt akkor, amikor a kanyarodásnál nem ütközött össze senkivel, másfelől akkor, amikor a behajtásnál épp egyetlen autóval sem találta megát szemben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!