szerző:
hvg.hu

Egyes járműveken egészen elszomorító utazási körülmények uralkodnak. Mutatjuk.

Graffiti, sár, por, szemét, vizelet – a budapesti tömegközlekedést napi szinten használók sajnos gyakran találkoznak ezekkel a fővárosi buszokon, villamosokon és metrószerelvényeken. A Tudatos Közlekedő most albumba gyűjtött közel húsz olyan fotót, melyet az utasok készítettek 2018 első hetében a különböző járművek tisztasági szintjéről, és amely képeket pontosan beazonosítható módon, rendszámmal együtt küldtek el a BKK-nak kivizsgálásra.

Egyelőre csak bízni tudunk abban, hogy a BKK meg fogja tenni az ilyen esetekben szükséges lépéséket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!