szerző:
hvg.hu

Remélhetőleg, ha ült is valaki a kocsiban, épségben megúszta a rendkívüli utazást.

Nehéz napokat élnek meg Kaliforniában, a szárazság miatti tűzvészek után most esőzések követték egymást az elmúlt napokban. A mentők még mindig áldozatokat keresnek.

A CBS televízió közösségi felületén jelent meg a következő videó, amelyen egy szürke Toyota Prius egyszerűen csak sodródott a sáros vízzel kanyarogva, miközben a törmelék is folyóként robogott le Santa Barbara környékén.

Az egyébként nem derül ki, hogy ült-e valaki a volánnál, de az ablaktörlők mennek, a világítás is, sőt a kanyart is nagyon egyenletesen veszi be az autó.

A Kaliforniában a héten pusztító földcsuszamlások nyomán, szerdára 17-re nőtt a halálos áldozatok száma, és további 48 embert eltűntként tartanak nyilván a környéken.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!