szerző:
hvg.hu

A hőmérséklet -12 Celsius-fokra süllyedt, a lakott területen kívül pedig teljesen lefagyott az út.

Úgy tűnik, nemcsak hozzánk köszöntött be a tél, Kanadában sem marad el az évszak. A napokban Yorkton városa közelében -12 Celsius-fokot mértek, ami elég volt ahhoz, hogy a lakott területen kívül lefagyjanak az utak. Hogy mennyire, azt jól mutatja egy helyi házaspár, Kristyn Eftoda és férje, Wade videója, akik úgy döntöttek, menet közben megállnak az autójukkal. Az út ugyanis annyira csúszott, hogy korcsolyázni is simán lehetett rajta, így a férfi felhúzta a korcsolyát, majd tett néhány kört az úton.

Az előrejelzések szerint a következő napokban sem lesz sokkal melegebb az idő, így valószínűleg lesz még lehetőségük korcsolyázni az úton.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!