szerző:
hvg.hu

Ennek a régi orosz autónak alaposan megkérik az árát, cserébe azonban hamisítatlan 70-es évekbeli életérzést kaphatunk.

Új Ladát ma legolcsóbban 2 millió forintért vásárolhatunk, ennyibe kerül ugyanis egy Granta. Ezeknek az új orosz autóknak azonban messze nincs olyan karaktere, mint egy jó öreg Ladának. A Használtautó.hu kínálatában most találtunk egy kiváló állapotban lévő 40 éves példányt, melyért nem kevesebb mint 4,65 millió forintot kérnek.
©

Nem kis összegről van szó, azonban az OT-rendszámos szovjet remek egyeseknek vélhetően ennyi pénzt is simán megér. Főleg annak ismeretében, hogy a gyári bontatlan állapotú járgány eddig kevesebb mint 13 ezer kilométert hagyott maga után.

©

Az 1977 márciusában gyártott, tehát hamarosan a 41. születésnapját ünneplő piros Lada 2103-as érvényes magyar okmányokkal rendelkezik, motorházteteje alatt pedig egy 1 500 köbcentiméteres benzinmotor teljesít szolgálatot. A 75 lóerős Lada 1500 belül barna színű.

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!