szerző:
hvg.hu

Egy hét alatt 4 millióan látták a felvételt, ahogy a hólánccal szerelt autó szenved az úton. Gyorsan le fog esni, hogy miért.

Attól függetlenül, hogy a hólánc nem egy ördöglakat, a tapasztalatlan autósok számára okozhat némi fejtörést. Ettől függetlenül persze nem lehetetlen számukra sem, hogy feltegyék a kerékre, és szerencsére van is olyan autós, aki készül az ilyesmire, ami már így is becsülendő dolog. A gépezetbe azonban néha egy kis porszem csúszik.

Az alábbi videót Franciaországban rögzítették, és amióta kitették a Facebookra, már mintegy 4 millióan látták. Hogy miért, az azonnal kiderül, ha megnézi a videót:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!