szerző:
hvg.hu

Egy hét alatt 4 millióan látták a felvételt, ahogy a hólánccal szerelt autó szenved az úton. Gyorsan le fog esni, hogy miért.

Attól függetlenül, hogy a hólánc nem egy ördöglakat, a tapasztalatlan autósok számára okozhat némi fejtörést. Ettől függetlenül persze nem lehetetlen számukra sem, hogy feltegyék a kerékre, és szerencsére van is olyan autós, aki készül az ilyesmire, ami már így is becsülendő dolog. A gépezetbe azonban néha egy kis porszem csúszik.

Az alábbi videót Franciaországban rögzítették, és amióta kitették a Facebookra, már mintegy 4 millióan látták. Hogy miért, az azonnal kiderül, ha megnézi a videót:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!