szerző:
hvg.hu

Az Arden cég Jaguarok és Land Roverek módosítására szakosodott, a legújabb projektjük a Range Rover Evoque volt, és egyaránt kezelésbe vették a keménytetős és a nyitott tetőst is.

A kis, divat Range Rover új front spoilert, hátsó lökhárító betéteket és oldalsó szoknyákat kapott, belül alumíniumpedálokat és prémium padlószőnyegeket. A motor teljesítménye, bár nem konkretizálták a teljesítménynövekedését, állítólag csekély, 35 lóerős tuningot kapott, így jelen esetben 240 lovas a 2.0 literes turbó négyhengeres.

Új a négyes osztású kipufogó, amelynek alacsonyabb a fojtása, így jobban is szól. A kerekek mostantól 22 colos méretűek, miközben egy fél inches ültetést is kapott a futómű.

©
©

Ez a modell még a kifutó Evoque átalakítása volt, az újdonság a hírek szerint inkább az Range Rover Velar vonalait követi majd, és a belső térben is komoly lesz a fejlődés. Az pedig talán nem is kérdés, hogy az Arden azt a modellt is kezelésbe veszi majd ha lehetősége akad.

©
©
©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!