szerző:
hvg.hu

Az orosz Aksyonov Nikita feltette a kérdést: mi lesz, ha már minden gyártó készített SUV-ot? Akkor jön majd a furgonláz.

Lassan már nincs olyan gyárt, amelyik ne ugrott volna fel az elmúlt években kialakult SUV-láznak. A Lamborghini már elkészítette saját modelljét, de ott van még az Aston Martin DBX, valamint, hogy a Ferrari is ilyen autóra készül. Persze még van néhány gyártó, akik nem ugrottak fejest a divathóbort kielégítésébe, ugyanakkor felmerül a kérdés: mi jön majd a SUV után?

Ezen gondolkodott el az orosz autóipari művész, Aksyonov Nikita is, aki rögtön meg is alkotott néhány furcsa példányt. Látni többek között Bugatti, Porsche, Audi, BMW vagy épp Lexus furgont is.

©
©
©
©
©
©
©
©
©

A sorból talán csak a Skoda autója lógna ki, hiszen a cseh cégről azért könnyebben el lehetne képzelni, hogy ilyesmit készítsen.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!