szerző:
hvg.hu

Bár a főúri jármű nevében jelenleg félig benne van a Mercedes is, azért külön kategória a márkán belül.

Nemrégiben esett át frissítésen a Mercedes-Benz S-osztály, amelynek S400d-s típusú tagját ki is próbálhattuk. Most megérkezett a frissített formulára a csúcskategória a Maybach is.

Az egyik szembetűnő változás, hogy megkapta a Vision Mercedes-Maybach 6 hűtőrácsát, amelyet egy halszálkás öltöny mintázata ihletett. Szintén elég lenyűgöző, hogy két színű fényezést lehet kérni a karosszériához – kilenc félét – amely egyébként visszahozza a korábbi Maybachok ilyen megjelenését.

©
©
©

A leírás szerint a 20 colos kerekek dizájnja szintén új, egyéként ezt a megjelenést a sima S-osztály is megkaphatja. Ezen kívül a beltérhez rendelhető két színkombinációval újítottak még, az armagnac barna/fekete és a szavanna bézs/fekete színösszeállítás lett új a kínálatban. A fekete napabőrt ráadásul lehet arany vagy platina öltésekkel varratni, illetve a dizájn karakterét adó vonalak helyén akár magnolia (liliom) színnel. Hát, ők tudják.

©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!