szerző:
hvg.hu

Az eladó hiába mérsékelte az olasz sportkocsiból készített különlegesség árát, az üzlet ennek ellenére sem jött össze.

Tavaly év végén írtunk arról, hogy az eBay-en eladósorba került egy Ferrari 360 Modena alapokon nyugvó limuzin, mely végül is nem cserélt gazdát, mert az érte kínált legnagyobb összeget, 105 ezer dollárt kevesellte az eladó.

Emberünk azonban nem adta fel a dolgot, és nemrégiben 100 helyett 95 ezer dolláros induló áron kínálta fel újból eladásra a járgányt, mely azonban végül még 95 ezer dollárért sem kellett senkinek. Pedig az előző alkalommal még 15 licit érkezett rá.
©

A 2003-as gyártmányú, hét utas szállítására alkalmas Ferrari limuzinnal eddig mintegy 51 ezer kilométert tettek meg. A sportkocsiból készített egyedi jármű mozgatásáról egy 3,6 literes lökettérfogatú V8-as motor gondoskodik, mely 400 lóerős teljesítménnyel, illetve 373 Nm-es nyomatékkal rendelkezik.

©

A kiindulási alap Ferrari 360 Modena 4,5 másodperc alatt képes 0-ról 100-as tempóra gyorsítani, a végsebessége pedig 295 km/h. Az egyedi ajtókkal, nagy kijelzőkkel és komoly hifivel felvértezett sárga limuzin persze messze nem képes ilyen produkcióra, hiszen jóval nehezebb az alap sportkocsinál.

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!