szerző:
hvg.hu

Hatan sérültek meg, de életveszélyes állapotban senki sincs közülük.

Árokba hajtott és ott felborult egy autóbusz a 31-es főúton, Jászberény külterületén, a 75-ös kilométernél kedden délután – írják a katasztrófavédelem oldalán.

Később közölték, hogy hat ember szenvedett könnyebb sérülést a balesetben. A sérülteket a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház sürgősségi osztályára vitték a mentők. Azt nem tudni, hogy a sofőr is a sérültek között van-e.

Sinkó-Káli Róbert, a kórház megbízott főigazgatója elmondta: a hat sérültről röntgenfelvételek készültek, az eddigi információk szerint súlyos, életveszélyes sérülése egyiküknek sincs. A főigazgató agyrázkódásról, csukló- és karsérülésről számolt be.

A katasztrófavédelem később tájékoztatása szerint a buszban 47 ember utazott a sofőrön kívül. A balesethez a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

A helyszínelés idején félpályás útlezárás van érvényben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!