szerző:
hvg.hu

Kiváló reflexre és hidegvérre volt szüksége az alábbi videóban látható Subaru sofőrjének, hogy ne történjen súlyos baleset.

Az elmúlt hetekben több olyan videót is láthattunk, ahol egy autópálya le- vagy felhajtója okozott gondot egy autósnak, és a végén baleset lett a dologból. A jelek szerint 2018-ban érdemes lesz fokozottan odafigyelni majd ezeken a helyeken, rövid időn belül ugyanis már a harmadik olyan videó került fel a netre, ahol baleset lett a szabálytalanság vége. Ez a mostani viszont minden eddiginél komolyabb kontent.

Hogy pontosan hol rögzítették az alább látható képsorokat, nem tudni, de az biztos, hogy a Subaru sofőrjének hidegvérét még James Bond is megirigyelné. A videón jól látni, ahogy a sötét színű autó sofőrje mindent szabályt megszegve vág át a belső sávból a lehajtó felé. Amellett, hogy a záróvonalat is bőven átlépte, majdnem nekiment az ott lévő szalagkorlátnak, és csak úgy tudta elkerülni az ütközést, hogy elrántotta a kormányt.

Ezzel viszont a mellette haladó Subaru Imprezát szó szerint fellökte a falra, a sofőr pedig néhány másodpercig ott "lógva" autózott.

Mindehhez a Subaru sofőrjének nagyon jó reflexre és hidegvérre volt szüksége, különben komoly baleset lehetett volna a dologból. Így viszont valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, ez lehet az év mentése.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!