szerző:
hvg.hu

A Bentley Continental sofőrje frontálisan csapódott egy éppen elinduló autóba. A vétkes sofőr elszökött a helyszínről.

Valószínűleg senkinek sem kell elmagyarázni, miért veszélyes lakott területen belül 130 km/h közeli sebességgel száguldozni, de akiben van némi kétség a dologgal kapcsolatban, annak figyelmébe ajánlanánk az alábbi videót.

A DailyMail beszámolója szerint a Bentley Continental sofőrje nagyjából 130 km/h-val száguldozott a csendes brit faluban, amikor az egyik kanyart képtelen volt bevenni. Először nekiütközött az útpadkának, majd frontálisan csapódott egy épp elinduló autóba.

A vétkes sofőr az eset után elszökött a helyszínről, a rendőrség azonban később a vérminták alapján beazonosította. Végül 14 hónap börtönt kapott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!