szerző:
hvg.hu

A Hungexpo gyártói érdeklődés hiányában elkaszálta a motorosok legrangosabb hazai rendezvényét.

A Hungexpo ma délelőtt hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy az eredetileg február 23-25. közöttre tervezett Budapest Motor Fesztivál elmarad.

"Miután a nagy motor importőr cégek egy része jelezte, hogy idén nem vesz részt a szezonnyitó rendezvényen, a Hungexpo az utolsó pillanatig tárgyalt a legjelentősebb márkákat forgalmazó kereskedőkkel és potenciális kiállítókkal, azonban támogatás hiányában több partner is visszalépett a megjelenéstől. A Hungexpo számára a látogatók és kiállítók elégedettsége a legfontosabb érték, a cég vezetése úgy véli, hogy a jelen körülmények között nem tudja biztosítani a megszokott színvonalú motoros seregszemlét, és a piaci szereplőkkel együttműködve a jövő évi kiállítás megszervezésére koncentrál." - olvasható a közleményben.

Idén tehát nem lesz budapesti motorkiállítás, jövőre viszont még lehet. Az idei rendezvényre már megvásárolt jegyek árát a szervezők visszatérítik.

Tavaly február 23-26. között a Budapest Boat Show-val együtt rendezték meg a Budapest Motor Fesztivált, mely két rendezvény akkor mintegy 30 ezer érdeklődőt vonzott a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területére. A 2017-es rendezvényen a gyártók közül az Aprilia, a Harley-Davidson, a Honda, a Husqvarna, az MV Augusta, a Piaggio, a Suzuki, a Vespa, a Yamaha, az Askoll, a Triumph és a Kawasaki képviseltette magát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!